websiteverhuur

 

Bal Op Maat komt naar u toe

Om iedereen de kans te geven het beste uit hun voetbaltraining te halen is het bij Bal Op Maat ook mogelijk de machine te huren. Als voetballiefhebbers weten wij als geen ander dat de aanschaf van onze voetbalmachine niet voor iedere sportvereniging is weggelegd. Toch willen wij iedere speler de kans geven te trainen met de precisie van de Bal Op Maat robot.

Verhuur

stickerDe voetbalmachine van Bal Op Maat is een kostbaar product. Er zal dan ook altijd een medewerker van ons aanwezig zijn om de machine voor u te vervoeren, te installeren en om u uitleg te geven over het gebruik van de machine. Het is mogelijk Bal Op Maat te huren voor minimaal 4 uur per dag. Zo kunt u optimaal genieten van het gebruik van de machine. Bal Op Maat is te huur voor speciale trainingsmiddagen, toernooien en andere evenementen.

Voor meer informatie over het huren van Bal Op Maat kunt u ons altijd Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar +31 (0)85 76 09 934.