tom-molenbergBal Op Maat komt voort uit mijn passie voor voetbal. Al vanaf mijn 5e jaar ben ik gek op voetbal. Eigenlijk belandde ik dan ook direct tussen de palen. Nu, 16 jaar later, keep ik nog steeds met veel plezier.

Alles aan voetbal vind ik prachtig, mede daardoor ben ik altijd bezig om te kijken waar, naar mijn mening, verbeteringen te behalen zijn. Al lange tijd zocht ik naar manieren om de voetbaltraining te verbeteren. Het viel mij op dat op onze eigen training ballen regelmatig onbedoeld op de verkeerde plek terecht kwamen. Zo ontstaat er regelmatig een probleem voor de spelers wanneer zij trainen op voorzetten, maar zeker ook bij de keeperstraining. Na een paar foute ballen is al snel de focus weg omdat je er als keeper of speler automatisch vanuit gaat dat ook de volgende bal niet goed zal gaan.

Na een aantal hulpmiddelen te hebben bekeken ben ik blij met Bal Op Maat hét ultieme hulpmiddel in huis te hebben gehaald. De voetbalmachine is er voor zowel speler als keeper, hij is zeer nauwkeurig en in te stellen op verschillende snelheden. Kortom deze machine kan veel meer dan ik de andere hulpmiddelen ooit heb zien doen. 

Bal Op Maat schiet iedere bal met precies dezelfde kracht en vanuit dezelfde hoek, zodat deze steeds weer op een door jou vooraf ingestelde plaats terecht komt. Dat maakt het ideaal om keepers te trainen zonder dat zij de focus verliezen. 

Het is mijn missie mijn eigen enthousiasme voor de Bal Op Maat machine over te brengen op andere trainers en spelers. Daarbij heb ik de visie zoveel mogelijk voetbalclubs met Bal Op Maat een middel te bieden het maximale uit iedere training te halen.  

De ervaring die ik inmiddels met deze machine heb opgedaan gebruik ik nu om demonstraties te geven aan verschillende voetbalclubs. Zo ervaren zij zelf het gemak en het resultaat van een training met Bal Op Maat.

Ik ben er van overtuigt dat Bal Op Maat iedere speler en keeper beter kan maken in zijn favoriete spel. Neem voor meer informatie over de machine en onze werkwijze eens een kijkje op de rest van onze website. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Bal Op Maat voor uw vereniging? Vul dan ons contactformulier of bel naar +31 (0)85 76 09 934. 

Met sportieve groet,

Tom Molenberg