Bal Op Maat is regelmatig te zien in de media, hieronder vindt u een overzicht van onze media uitingen:

30-04-2015, Wie wordt dit jaar de minst gepasseerde doelman?

De teams hebben we gehad, maar wie wordt dit seizoen de minst gepasseerde doelman in de Trompettercup en opvolger van Jeffry Kleine-Deters? Drie kandidaten hebben we over zo lijkt het, met nog drie wedstrijden te gaan. Mats Burgmans (Bergeijk) en Menno Kuulkers (Oirschot Vooruit) delen de koppositie met 18 tegengoals. Melvin Rombouts van De Raven is derde met 21 goals en moet dus wachten op fouten van zijn collega’s.

Niets is al besloten. Wie denken jullie dat het gaat worden? De top 3 verdient een gloednieuw paar handschoenen, beschikbaar gesteld door Bal Op Maat.

Bekijk het hele artikel op: 

https://trompettercup.wordpress.com/2016/04/30/wie-haalt-het-bij-de-doelmannen/

21-03-2015, Bal Op Maat webshop

Sinds kort beschikt Bal Op Maat over haar eigen webshop. Hier vindt u de gehele collectie BOM Keepershandschoenen, eenvoudig online te bestellen.  

03-12-2014, Bal Op Maat op de Nationale Voetbal Vakbeurs

3 December is Bal Op Maat te vinden op het buitenterrein bij de ingang van de Nationale Voetbal Vakbeurs. Bezoek onze stand en geniet van verschillende acties!

Voetbalbeurs.jpg

18-04-2014, Hart van Nederland

De nieuwe Messi is in Nederland

Gepubliceerd: 18 april 2014 om 22:41

De nieuwe Messi is in Nederland. Niet Feyenoord, PSV of Ajax heeft deze ongekende voetbalgod kunnen kopen. Nee, amateurclub Wilhelminaboys uit Best heeft de superscoorder binnengehaald.

Dat ze er flink voor moesten lappen, wordt al gauw vergeten. Het nieuwe voetbalfenomeen liet zich meteen van zijn beste kanten zien met loeischerpe voorzetten en keiharde vrije trappen. Verschillende profclubs hebben al interesse getoond in de vedette.

http://www.hartvannederland.nl/top-nieuws/2014/de-nieuwe-messi-nederland/

08-04-2014, Bal Op Maat in Groeiend Best

 

groeiend-best-8-april-2014

02-04-2014, Omroep Brabant

Omroep Brabant heeft oprichter en eigenaar van Bal Op Maat Tom Molenberg geinterviewd. In het interview verteld Tom over de voetbalmachine en wat hem zo onderscheidend maakt. Ook laat hij de kijker zien hoe de machine werkt.

Bekijk het hele interview hier.

http://www.omroepbrabant.nl/?news/209017762/Voetbalmachine+knalt+ballen+met+150+per+uur+naar+de+keeper,+primeur+bij+Wilhelmina+Boys+Best.aspx

20-03-2014, Trompettercup

Bal Op Maat is te zien bij de keepercompetitie van de Trompettercup.

BEST – De techniek is de laatste decennia in een stroomversnelling geraakt, ook op voetbalgebied is dit niet onopgemerkt gebleven. Op vrijdag 18 april wordt bij Wilhelmina Boys in Best een demonstratie gegeven van de eerste hi-tech voetbal trainingmachine in Nederland. De machine is computergestuurd zodat de robotvoet de bal met uiterste precisie daar plaatst in het gebied dat op de touchscreen is ingesteld. Tom Molenberg, doelman bij Wilhelmina Boys en eigenaar van het bedrijf Bal Op Maat, verzorgt de demonstratie.

Op de avond wordt een aantal trainingsvormen gedemonstreerd met de machine zoals een keeperstraining, een afwerkvorm op de goal en in- en uitdraaiende corners en vrije trappen, waarmee zowel aanvallende als verdedigende situaties nagebootst worden in het strafschopgebied.

Bekijk het gehele artikel op: 
http://trompettercup.wordpress.com/2014/03/20/presentatie-hi-tech-training-machine-bij-wilhelmina-boys/