balopmaatmachine website

Uw voetbaltraining begint bij Bal Op Maat 

Bal Op Maat is, als enige in de Benelux, distributeur van dé professionele high-tech voetbalmachine. Uiterste nauwkeurigheid en snelheden tot wel 150 kilometer per uur maken de machine geschikt voor voetbaltrainingen voor professionals én amateurs. Keepers, verdedigers maar ook aanvallers worden door het "voetbal kanon" uitgedaagd het beste uit henzelf te halen. De voetbalmachine werkt geheel computergestuurd waardoor ieder gewenst programma kan worden ingesteld. U bepaalt precies waar u de bal wilt hebben. 

Bal Op Maat zorgt met zijn precisie voor 100% nauwkeurigheid bij al uw voetbaltrainingen. De trainer bepaalt waar de ballen naartoe worden geschoten en de keeper, verdediger of aanvaller zal deze op eigen reactie moeten stoppen/aannemen. Ook is Bal Op Maat uitermate geschikt voor het trainen van gericht koppen en kan hij worden ingezet voor hersteltrainingen na een blessure. Haal het maximale uit iedere training met de voetbalmachine van Bal Op Maat! Voor meer informatie over de machine, demonstraties en prijzen mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Keepershandshoenen

Bal Op Maat heeft zijn eigen keepershandschoenenlijn! Stop iedere bal met de hoogwaardige keepershandschoenen van Bal op maat. De BOM keepershandschoenen zijn gemaakt van de beste materialen voor een betaalbare prijs. Deze comfortabele handschoenen zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en ondergronden. Neem een kijkje in onze webshop voor de verschillende modellen.